0

Fejfájás csillapítás piercing fülbevalóval – Tényleg hatásos?

Fejfájás csillapítás piercing fülbevalóval – Tényleg hatásos?

A fejfájás a modern kor megbetegedése. Az életmód nagymértékben ronthatja, illetve javíthatja az állapotot, legyen szó migrénes fejfájásról, vagy csupán frontérzékenységről. Bár a migrént ismerők jól tudják, mennyi fájdalommal járhat egy-egy roham, de a stressz okozta fejfájást, vagy a szélsőséges időjárásra való érzékenységet sem érdemes lebecsülni.

Már az ősi Kínában is ismerték a módszert!

A fájdalomcsillapítók, migrénes rohamok esetén alkalmazandó gyógyszerek, akár az antidepresszánsok szedését sokan elkerülnék. Nem véletlen, hogy a mai kor embere egyre inkább nyit az alternatív gyógymódok irányába. Tudtad, hogy migrén piercinget is szúrathatsz annak érdekében, hogy kevésbé szenvedj a fejfájásos időszakoktól? A másik nevén Daith piercing olyan akupunktúrás pontba kerül, amelynek ingerlése fájdalomcsillapító és relaxáló hatással van a szervezetre. A módszer nem újkeletű, ugyanis már az ősi Kínában is felismerték, hogy a fül bizonyos pontjainak ingerlése jótékony hatással van a szervezet működésére. A migrén piercing nemcsak a migrén ellen, de hormonális, vagy frontérzékeny fejfájás ellen is hatásos lehet.

Kiknek ajánlott a migrén piercing?

Tulajdonképpen bárkinek, aki fejfájásos panaszoktól szenved. A migrénes fejfájás gyakoribb, mint hinnéd. A krónikussá váló fájdalmak és a hozzájuk társuló panaszok igencsak megkeseríthetik az érintettek életét. Hasonlóképpen hasznos azoknak is a piercing, akik tompa, sajgó, vissza-visszatérő tenziós fejfájással küzdenek. A koncentrációs zavarok, vállakba történő kisugárzó tünetek, az alvászavarok, étvágytalanság és ingerlékenység kísérte fejfájás ellen éppen úgy hatékony lehet a módszer, mint a cluster fejfájásnál. Ez az a típus, amikor éles fájdalmak jelentkeznek, és gyakran migrénes tünetek is kísérik. A nők ciklusához kapcsolódó hormonális fejfájáson túl a frontérzékenység is megnehezíti a mindennapokban való helytállást. Miért ne szabadulnál meg ezektől egy már számtalanszor bizonyított megoldással?

Mennyire fáj?

Legyen szó bármilyen beavatkozásról, akár csak egy piercing szúrásáról is, sokan a fájdalomtól tartanak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az előzetes bemérést követően gyorsan történik a szúrás, és a rovarcsípésre hasonlító érzés hamar el is múlik, ahogy az orvosi fém behelyezésre kerül.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011