0

Fedezze fel Törökország kincseit!

Fedezze fel Törökország kincseit!

Törökország egyedülálló kultúrával várja mindazokat, akik nem szeretnének a világ másik felére utazni, mégis valami igazán különleges élményre vágynak. A történelmi múlt, az oszmán hagyományok megőrzése mellett Törökország igyekszik minél inkább a nyugat irányába tendálni, s ezzel olyan igényes, minőségi és nem utolsó sorban széles körű turisztikai kínálatot kialakítani, mely méltó az országba érkező több ezer turista bizalmára.

A Törökország peremein elhelyezkedő három tenger, és az belső vidékek sokszínűsége rendkívül alkalmassá teszi a területet arra, hogy mind a tenger, mind a hegyvidékek szerelmesei kiváló úti célra leljenek benne. Az szinte magától értetődik, hogy a fürdőzés, a napfény, a csodás tengerparti szakaszok, valamint a tenger gyümölcseiből készült finomságok hozzátartoznak Törökország kínálatához, de legalább ennyire érdemes felkeresni a Taurus hegység hegyormait, és hatalmas erdőségeit.

A kirándulás, a mecsetek és a török kultúrára egyébként is jellemző fürdők meglátogatása mellett semmiképpen sem érdemes kihagynia a hagyományos török bazárokat, ahol az apró ajándékok mellett otthonának leendő büszkeségeit is beszerezheti.

Az isztambuli Hagia Sophia, a Topkapi palota és a Bazár nyüzsgésében elfáradva  Antalya sportolási lehetőségeket is kínáló tengerpartja nyújt felüdülést a tikkasztó melegben. A tőle nem messze fekvő, egykori kis halászfalu, Kemer pedig jachtkikötőjével némileg csendesebb kikapcsolódással várja a látogatókat. Utazni még mindig nincs késő, bár lassan a nyár végéhez közeledünk. Tegye le vokság Törökország kincsei mellett, melyek garantáltan nem okoznak majd csalódást!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011