0

Esküvői autóbérlés – milyen típusok a népszerűek?

Esküvői autóbérlés – milyen típusok a népszerűek?

Az esküvő szervezésekor számos olyan lényeges kérdés van, melyek alapvetően befolyásolhatják a nagy nap hangulatát, sikerét. Természetesen az emlékezetessé tételhez elegendő a szerelem és az egymásra hangolódás, de bizonyos extra szolgáltatások igénybe vételével nem csak a pár, hanem a vendégsereg számára is látványos, maradandó élményt nyújtó tud lenni az ünnep. Veterán, vagy egyéb jármű bérlésével különlegessé teheti az esküvőt. A www.hatarauto.hu autókölcsönző adatai szerint a legnépszerűbbek a Rolls Royse, a Jaguar, az Aston Martin, vagy a Lotus Esprit márkák, így ha valami igazán exkluzívval dobná fel a nagy napot, érdemes e típusok közül választania.

Ami a bérleti díjakat illeti, általában óránkénti ár a meghatározott, de a több órára történő igénybevétel esetében kedvezmények kaphatóak, csak úgy, mintha visszatérő bérlőkről van szó. Nem csak esküvők alkalmával választják ugyanis egyre többen a hasonló járgányok bérlését, hanem például legény/leánybúcsú alkalmával, ballagás, városnézés, fotózás, vagy forgatások során is nagy népszerűségnek örvendenek a különleges autócsodák.

A veterán járgányok iránt érdeklődők éppen úgy megtalálják számításukat a területen tevékenykedő cégek autói között, mint azok, akik a minden szempontból luxuskategóriás autókat kedvelik, és egy ilyennel szeretnék feldobni azt a napot, mely valóban csak róluk szól.

Nem csak szállításkor bizonyulnak remek választásnak ezek az autók, hanem s közös fényképek készítésének alkalmával is, hiszen olyan különleges hangulatot képesek a képekre varázsolni, melyre mindig büszkén és szép emlékekkel gondolnak majd!

Az egyes Cadillac típusokat is sokan választják, szintúgy, mint a Bentley látványos megjelenését. Esküvői autóbérlés alkalmával tájékozódjon a szolgáltatással foglalkozó cégeknél, kérjen árajánlatot, hiszen könnyen lehet, hogy olcsóbban meg tudja úszni a bérlést, mint azt korábban gondolta! A limuzinok már korábban is nagy népszerűségnek örvendtek bizonyos alkalmakkor, s ez nem változott máig sem. Mindegy, hogy a veterán autók egyedi stílusa iránt érez vonzódást, vagy valami modernebbet választana, a piaci kínálat igen széles, így minden bizonnyal Ön is megtalálja majd azt a típust, amely emlékezetessé teszi a nagy napot!

Iktatva: Autó - Motor

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011