0

Egyre népszerűbbek a plasztikai műtétek

Egyre népszerűbbek a plasztikai műtétek

A szépség mindig is jövedelmező iparág volt, hiszen ki ne szeretne vonzó lenni. Míg néhány évtizede a plasztikai műtétek csak egy bizonyos réteg számára voltak elérhetőek, mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szépészeti beavatkozások. A benne rejlő hatalmas pénzek miatt pedig a plasztikai sebész szakma is mind keresettebbé válik.

A plasztikai műtétek legnépszerűbbike a mellnagyobbítás, hiszen minden hölgy álma, hogy dús keblekkel rendelkezzen. A költségeket tekintve viszont igen mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, hiszen az implantátumokkal együtt akár a milliós nagyságrendet is elérheti a mellműtét, természetesen implantátumtól és a választott klinikától függően. A Tb. pedig csak kivételes esetekben, a rekonstrukciós műtétek egy részénél száll be a költségekbe.

Azonban nem csak a mellplasztika keresett, hiszen plasztikai műtétek széles kínálatával találja magát szembe a tökéletesedni vágyó. A zsírleszívással megszabadulhatunk súlyfeleslegünktől, de arra is lehetőségünk van, hogy átszabassuk orrunkat, elálló füleinket, vagy éppen implantátum beültetésével büszkélkedhessünk csinos vádlival. Az ajakfeltöltés többféle módszere mellett a ránctalanítás injekció segítségével valósulhat meg.

A lehetőségek és a plasztikai műtétek száma végtelen, és gyakorlatilag csak a pénztárca szabhat határt annak, hogy néhány hét, vagy hónap után egy más ember tekintsen ránk vissza a tükörből. A kérdés minden esetben csak annyi marad, hogy vajon boldogságunk valóban a centiken múlik-e, vagy valami egészen más kellene ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak és vidámak legyünk.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011