0

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Szeretné, ha mindig rendezett lenne a kert? Mivel ez a terület is az otthon részét képezi, ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotban van az. A legtöbben a tavaszi hónapokat használják ki kertépítési céllal, de vannak olyan munkálatok, melyek ősszel válnak aktuálissá. Megfelelő szerszámok nélkül aligha képzelhető el a hatékony munkavégzés. Sok esetben speciális eszközökre van szükség, s ilyenkor a praktikum kiemelt jelentőséggel bír.

Nem kell mindig létrára mászni, ha megvan már a megfelelő szerszám. A metszéshez, valamint a felesleges ágak eltávolításához gyakran a magasban kellene dolgozni. Ilyenkor a létra lehet a jó választás, bár sokan a tériszonnyal küzdve nem szívesen döntenek mellette. A legtöbbször biztonságosan el sem helyezhető a létra. Miért kockáztatná épségét, ha profi eszközzel a talajon állva, gyorsan és hatékonyan szabadulhat meg az ágaktól?

Persze nem csak a magassági ágvágó tesz kitűnő szolgálatot a kerti munka során. Az ágaprító segítségével apróra vághatóak még a méretes gallyak is. A láncfűrészek nem csak a tűzifa kapcsán bizonyulnak remek választásnak, hanem barkácsolás, kerti elemek készítésekor is. Az őszi időszakban a lomfúvó-szívó gépek nagymértékben megkönnyítik a kertrendezést, de természetesen a fűnyírók és a fűkaszák sem hiányozhatnak a rendelkezésre álló eszközök közül. Ez utóbbiak nagy segítséget jelentenek a gyep rendezése során, eredményként pedig mindig gondozott lesz a terület.

A téli hónapokhoz közeledve a hólapátok is szerephez jutnak. Ugyan gyakran enyhe az idő, de ha leesik a hó, akkor akár hetekig tartó havazásra is lehet számítani. A kerti biztonságos közlekedés vagy éppen az autóbejáró kiszabadítása kapcsán remek választásnak bizonyul egy praktikus, kényelmesen használható hólapát. Akár több darabot is érdemes beszerezni, így a hólapátolás egy remek családi program, és egyúttal aktív testmozgás is lehet.

 A kertben felmerülő feladatok évszaktól függetlenül leegyszerűsíthetőek a megfelelő eszközök segítségével.  Tárolásukhoz speciális kerti házak is megfizethető áron elérhetőek, melyek akár tűzifa elhelyezésére is kiválóan alkalmasak. Az online rendelésnek köszönhetően kedvezőbb áron hozzá lehet jutni a kerti és barkács felszerelésekhez, mintha üzletben vásárolnánk.

Iktatva: Kert

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011