0

Egészséges pizza készítés házilag – felejtse el a felesleges kalóriákat!

Egészséges pizza készítés házilag – felejtse el a felesleges kalóriákat!

Fárasztó munkanapon van túl, és sem ideje, sem kedve ahhoz, hogy a főzéssel vesződjön? A téli hideg elől a lakásba bebújós napot tervez, amit szívesen összekötne egy jó film melletti pizzázással? A sokunk kedvencének számító finomság azonban kétségtelenül plusz kalóriákat jelent, hiszen a lisztes alapanyagú tészta bizony nem csak fenséges ízű, de sajnos hizlaló is.

Talán Ön is azzal nyugtatja magát, miután teletömte magát pizzával, hogy csak zöldség volt rajta, el kell keserítenünk, ugyanis elsősorban nem a feltéttől szaladnak fel ránk azok a kilók, sokkal inkább a tésztától. A pizza készítés azonban házilag megoldható olyan módon, hogy másféle alapanyagokat használunk fel, mint általában szoktak.

Ha a pizza készítés házilag történik, gyakorlatilag ránk van bízva, hogy milyen lisztből készítjük azt. Választhatjuk a manapság nagyon népszerű Update változatot, de a rizsliszt és társai is a diétás kategóriába tartoznak. Az agyoncukrozott ketchup helyett készítsen friss paradicsomból szószt, házi sajtot (Forrás: házilag.hu), a feltéteknél pedig érdemes kerülnie a kolbászt, és a paprikás szalámikat.

Zsírszegény sajttal, pirított csirkemellhússal, májjal, sok-sok zöldséggel is olyan finomság kerülhet az asztalra, mely alakunkra is vigyáz. A pizza készítés házilag, változatos ízesítéssel, és az anyagcserénket némileg felturbózó csípős paprikával, chillivel igazán fenséges végeredménnyel zárulhat.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011