0

Diétás ételek vacsorára – könnyű és finom fogások

Diétás ételek vacsorára – könnyű és finom fogások

Hamarosan lekerülnek rólunk a télikabátok, és bizony ha a fürdőruhaszezonra kifogástalan alakot szeretnénk, érdemes már most elkezdeni az edzést. Fogyókúrával kapcsolatban az egyik leggyakoribb tévhit, hogy elegendő csak az edzés, vagy akkor is működik a dolog, ha kizárólag a mozgásra figyelünk oda. Ahogyan a gyors és látványos fogyást ígérő csodaszerek sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, úgy nem lesz eredményes egyik módszer a másik nélkül.

Az edzés mellett természetesen fontos, hogy ellássuk szervezetünket a megfelelő minőségű tápanyaggal. De hogyan is történjen ez, ha olyan sokszor olvassuk azt, hogy este hat után már ne együnk? A körültekintően megválasztott diétás ételek vacsorára is fogyaszthatóak, nem kell korgó gyomorral ágyba bújni a tökéletes alakért.

Számos kitűnő receptet olvashatunk a témában, s ha valaki egy kicsit jobban elmélyed a témában, és nyitott az újdonságokra, láthatja, hogy a diétás ételek vacsorára is lehetnek finomak, laktatóak, és ugyanakkor egészségesek. Nem érdemes lebecsülni a salátákat, hiszen zsírszegény sajttal, grillezett húsokkal úgy feldobhatóak, hogy igazi kulináris élményben lehet részünk elfogyasztásukkor.

Diétásan, sűrítés nélkül készített levesek, húsok, halak, zöldségek bátran fogyaszthatóak, a saláták ízesítésének pedig végtelen módja létezik. S hogy a diétás ételek vacsorára könnyebben csússzanak, egy csésze zöld teával, vagy szűzteával leöblíthetjük, s így a méreganyagoktól is sikerül majd megszabadulnunk.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011