0

Diéta és edzés – szabaduljon meg a plusz kilóktól!

Diéta és edzés – szabaduljon meg a plusz kilóktól!

A nyár közeledtével mind többen jelennek meg a konditermekben, vagy választják a lisztes, cukros élelmiszerek helyett a könnyebb változatokat. Ha csupán két-három kiló súlyfeleslegről van szó, a módszer valóban gyors eredményeket hozhat, de amennyiben tíz-húsz kiló eltöntetése a cél, a nyaralás előtti hetekben már késő csodát várni. Sokan esnek bele abba a hibába, hogy drasztikus változásokat szeretnének látni, s lehetőleg minél rövidebb idő alatt.

De miért is nem lehetsége ez? A diéta és edzés egymás hatását erősítve alkalmasak csak arra, hogy eredményeket érjünk el, és természetesen a leadni kívánt kilók függvényében akár több hónapba, évbe is beletelhet, mire ez sikerül. Az átlagosan heti egy kiló egészségesnek mondott súlyvesztés is komoly erőfeszítéssel lehetséges csak, ezért a csodadiéták és a fogyókúrás készítmények szinte biztos, hogy csak rövid távon mutatják meg hatásukat.

A diéta és az edzés bele kell, hogy épüljön mindennapjainkba, ami komplex életmódváltást igényel. Enélkül a koplalással leadott felesleg hamar visszaszaladhat, ezzel önbecsülésünket újra a porba tiporva.

Hogyan vágjon bele? Mennyi mozgás ajánlott? Természetesen minél több, és változatosabb, de a pihenőnapok beiktatásáról se feledkezzen meg, hiszen az izmoknak szükségük van a pihenésre ahhoz, hogy fejlődjenek, s újra terhelhetőek legyenek. A kitartó diéta és edzés együttesen hozzák majd meg azt az eredményt, amire talán már évek óta vár. Tegyen érte, és az elértek kárpótolják minden izzadságcseppért!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011