0

Crayola, minden gyermek álma

Crayola, minden gyermek álma

Szülőként bizonyára Ön is szeretne mindent megadni csemetéjének, és ellátni őt olyan dolgokkal, melyek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődése a lehető legjobb ütemben haladjon. Ha a játékboltok, kreatív üzletek és papíráruk kínálatában nehezen igazodik el, abban biztos lehet, hogy a Crayola olyan minőségi írószerekkel és kreatív hobby alapanyagokkal várja, melyben bizonyára talál majd elképzeléseinek megfelelőt.

Ahogyan az első lépések, vagy a kimondott szavak fontos szerepet töltenek be Ön és gyermeke életében, úgy a fantáziadús rajzok, és közös szabadidős elfoglaltságok is rendkívüli jelentőséggel bírnak. A gyermekek számára a rajz egyfajta önkifejezési mód, s emellett lelki és szellemi fejlődésükhöz is hozzájárul. A Crayola írószerek remek választásnak bizonyulnak, és csemetéje minden bizonnyal szívesen használja majd azokat.

A Crayola termékek között nem csak írószerek kaptak helyet, hanem kifestők és olyan dekorációs elemek is, melyeket némi fantáziával és ügyességgel gyermeke akár otthona díszévé is varázsolhat. A klasszikus és modernebb Disney figurák és mesék iránt rajongva is megtalálja számítását a Crayola világában, hiszen Mickey egér, Micimackó, Verdák és Toy Story kifestők és írószerek is beszerezhetőek.

Adja meg gyermekének az esélyt arra, hogy kreatívan fejlődjön, próbára tegye ügyességét és tökéletesen kikapcsolódjon a rajz és az alkotás segítségével! Személyiségjegyeinek kialakulása gyermekkorban zajlik, érdemes hát mindent megtennie azért, hogy az első évtized boldog emlékekkel teljen.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011