0

Bőrregenerálás növényi őssejt kezelés segítségével

Bőrregenerálás növényi őssejt kezelés segítségével

Fiatalos, üde bőrre vágyna, amelyen nem látszanak az évek nyomai? A szépségipar folyamatosan újabb és újabb készítményeket és kezeléseket fejleszt ki annak érdekében, hogy az idő múlása ha megállítható nem is, de a megjelenést illetően megállítható legyen. A növényi őssejtek kozmetikai célú felhasználása különösen az elmúlt években került reflektorfénybe, hiszen mind több olyan készítmény lát napvilágot, melyek kifejezetten a friss növényi őssejtek felhasználásán alapulnak.

Miről is van szó tulajdonképpen? A növényi őssejtek biztosítják, hogy a növények alkalmazkodni tudnak a változó életkörülményekhez, és lehetővé teszik számukra a megújulást. A kozmetikai készítményeket előállító cégek rájöttek arra, hogy ennek erejét a bőrregenerálás szolgálatába lehet állítani. Az őssejt terápia segítségével aktivizálhatóak az emberi bőr őssejtjei, melyek aktívan hozzájárulnak a bőr regenerálódásához és a fiatalosabb külső megteremtéséhez.

A növényi őssejt kezelés egyébként kiválóan alkalmas a bőr anyagcseréjének fokozására, amely szintén elősegíti a feszesség megteremtését. Az értékes alapanyagot tartalmazó készítmények eredményesen veszik fel a harcot az egyre erősebb UV-sugárzással, ezzel megóvva a bőrt a károsodástól. A hatóanyag kiválóan alkalmas olyan szalonban végzett kezelésekhez, mint a mezoterápia vagy az ultrahang, de ma már kaphatóak olyan készítmények is, amelyek otthoni körülmények között gondoskodnak a bőrregenerálásról, mégpedig szemránckrémként vagy arcmaszkként. A növényi őssejtek eredményesen szolgálják fiatalosabb megjelenését, és ezzel önbizalma növekedését.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011