0

Balatoni szállások olcsón

Balatoni szállások olcsón

A hírek szerint a balatoni előszezon kifejezetten jól sikerült, és hála a jó időnek is, a forgalom nem maradt el a vártaktól. A számos szabadtéri fesztivál és rendezvény, az aquaparkok, kirándulóhelyek és strandok sokakat vonzanak idén is a “magyar tenger” partjára, mely sokadszorra sem okoz csalódást a turistáknak. De van mód a balatoni szállások olcsón történő lefoglalására, vagy mindenképpen mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk ahhoz, hogy a Balatonnál tölthessük szabadságunkat?

Tény, hogy a Balaton környékén az árak kiemelten magasak, s mind a strandbelépők, mind a parkolás, vagy a szálláshelyek terén a korábbiaknál jóval magasabb összegekkel kell azoknak számolniuk, akik hazánk egyik legkedveltebb idegenforgalmi régiója mellett teszik le voksukat. A balatoni szállások azonban olcsón is elérhetőek, csupán időben el kell kezdeni keresgélni, valamint nem biztos, hogy a legnagyobb szállodák kínálata mellett érdemes letenni voksunkat.

A félpanziós ellátás Siófok legigényesebb szállodáiban kétségtelenül jól hangzik, de ha szerényebb kereteink vannak a nyaralásra, akkor a wellness részleg, és a minden extrával felszerelt szoba helyett választhatunk a vendégházak, apartmanok széles választékából is.

A témával foglalkozó weboldalakat felkeresve az ajánlatok között minden bizonnyal megtalálja majd a balatoni szállások olcsón bérelhető változatait is. Ne mondjon le idén sem a kedvelt úticél nyújtotta kikapcsolódási lehetőségről, inkább szánjon egy kis időt a megfelelő helyszín megtalálására – akár még így, a főszezon kezdetén is!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011