1

Az online játékok útvesztőjében

Az online játékok útvesztőjében

Az internet nem csupán munkája, vagy az ismerőseivel való kapcsolattartás alkalmával van nagy segítségére, hanem akkor is jó szolgálatot tesz, ha néhány perc kikapcsolódásra vágyik a munka közben. Szép számmal találhatunk ugyanis olyan weboldalakat, melyek flash játékok tömkelegével várják a virtuális játékok iránt érdeklődőket.

A közösségi oldalak és az ingyenes online játékos honlapok kínálata között válogathatunk, de sok-sok olyannal is találkozhatunk, ahol némi ellenszolgáltatásért hozzáférhetünk extra funkciókhoz is. Érdeklődési körünknek és korosztályunknak megfelelően keresve pár pillanat alatt a virtuális játszótéren találhatjuk magunkat, ahol nevelhetünk állatokat, száguldozhatunk az utakon, vagy éppen okos stratégiával bevehetjük a kiszemelt erődöt. A választék valóban olyan széles, hogy mindenki megtalálja azt, ami feltölti és kikapcsolja arra az időre, melyet a játékkal tölt.

Az online játékok egyik nagy előnye, hogy nincs szükség telepítésre, és bár időnként a szerényebb grafikával és teljesítménnyel kell beérnünk, de ezért cserébe nem foglal helyet gépünkön az a játék, mellyel csak időnként kívánunk szórakozni.

Természetesen a flash játékok is magukban hordozzák azt a veszélyt, hogy az arra hajlamosak könnyen függővé válhatnak, és azt veszik észre magukon, hogy a munkanap azzal indul, hogy megetetik virtuális kisállataikat, vagy leszedik farmjukon az érett gyümölcsöket. Meg kell tanulni tehát a helyén kezelni az interneten található játékokat, és arra használni őket, amire valóban szolgálnának ; a kikapcsolódásra.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Egy hozzászólás "Az online játékok útvesztőjében"

  1. nesze szerint:

    Az online játékok nagyon aranyosak, és igenis kellenek, és ennyi kikapcsolódás jár 🙂 Játszatok ti is a bocival, nagyon édes http://minu.me/-turorudi

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011