0

Aloe vera tea az egészségért

Aloe vera tea az egészségért

A szó hallatán sokaknak először a testápolás juthat eszébe, de az aloe vera nem csak külsőnk szépségéhez járul hozzá, hanem szervezetünk működésére is kiváló hatással van. A trópusi területeken honos gyógynövényt számos formában beszerezhetik azok, akik a bio-életmód és az egészséges táplálkozás hívei. Az ital, kapszula és ivóampulla mellett tea is vásárolható a hatóanyaggal.

Az aloe vera tea megvédi szervezetünket a mikroorganizmusoktól, ezzel erősítve immunrendszerünket. Jó hatással van a bőr állapotára is, és nem csak a folyadékbevitel miatt, hanem azért is, mert a szabad gyökök ellen is védelmet biztosít. Az emésztési problémákkal küzdők számára is javasolt az aloe vera tea fogyasztása, hiszen megkönnyíti a táplálék felszívódását, és az anyagcserét.

A melegebb idő beköszöntével természetes, hogy több folyadékot kíván szervezetünk. Erre akkor is érdemes odafigyelnünk, ha nem is érzünk szomjúságot, hiszen a test sokszor nem tud különbséget tenni éhség-, és szomjúságérzet között. Az aloe vera tea étrendbe építése hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet mindig megfelelően hidratált legyen. 

Az “életelixírként” emlegetett, a “sivatag liliomának” nevezett aloe a kínai orvoslásban is jelentős szerepet tölt be, és a bioélelmiszerek ismerőinek körében rendkívül nagy népszerűségnek örvend az aloe vera tea formájában történő fogyasztása. Egészségére odafigyelve fontos, hogy a többféle ízesítéssel kapható termék helyet kapjon az Ön mindennapjaiban is.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011