0

A növényi őssejt kezelés előnyei a bőrregenerálásban

A növényi őssejt kezelés előnyei a bőrregenerálásban

A növényi őssejtek kozmetikai célú felhasználása az elmúlt években kiemelt figyelmet érdemel, hiszen egyre több készítmény és kezelés alapul ezen a módszeren. A friss növényi őssejtek jótékony hatással vannak a bőr általános állapotára, felgyorsítják anyagcseréjét, ezáltal a bőrfiatalításban betöltött szerepük is jelentős. Nem csak állapotjavítás, vagy fiatalítás terén bizonyítottak már, de a beteg bőrfelületek gyógyításában is. Ha érdeklődik a korszerű és hatékony összetevő iránt, akkor az Alma őssejtet tartalmazó készítmények forgalmazóinál bővebb információhoz juthat a termékekről.

Maga a növényi őssejt felhasználása azon az egészen egyszerű tényen alapul, miszerint a változó életkörülmények között is megélő növények őssejtjei rendelkeznek a túléléshez és a megújuláshoz szükséges képességgel, és ezt akár át is örökítik. A biotechnológia által is előszeretettel használt növényi őssejtekből sejttenyészetet készítenek, majd ezek kerülnek bele a különféle kozmetikai készítményekbe. A 100 %-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó, növényi őssejtes készítmények aktivizálják az emberi bőr őssejtjeinek működését, ezáltal segítik elő a regenerálódást és a fiatalodást.

Nem csak a bőr ellenálló képessége növelhető meg a növényi őssejt kezelés segítségével, de az anyagcsere felgyorsításával és a vérkeringés fokozásával hozzájárul az erek állapotának javításához, és ezáltal a fiatalos, feszes bőr eléréséhez. A napjainkban gyakran emlegetett UV-sugárzás bizony a bőrre is káros hatással van, ám az alapanyagot tartalmazó készítmények eredményesen veszik fel a küzdelmet az UV-ártalmakkal, ezzel a megfelelő védelmet biztosítva az arcbőr számára.

Az elsősorban 35 év felettieknek javasolt Alma őssejt terápia olyan korszerű kozmetikai kezelésekhez javasolt, mint a szalonban végzett, tű nélküli mezoterápia, ultrahang, vagy különféle manuális technikák. Segítségével lassítható a bőr öregedése, és évekkel fiatalosabb megjelenés érhető el. Szemránckrémként, arcmaszkként és szérumként történő alkalmazása is bizonyított már, nem véletlen, hogy a tudomány által a növényi őssejtek terén elért eredményeket szépségszalonokban, és már otthoni körülmények között is egyre többen választják a fiatalos, üde, feszes és hidratált bőr megvalósítása érdekében. Válassza a korszerű alapanyagot, és használja ki a természet erejét a szépség megteremtéséért, visszanyeréséért!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011