0

5 perc kikapcsolódás – munka helyett játék

5 perc kikapcsolódás – munka helyett játék

A számítógépek és az internet széles körben való elterjedése hihetetlen módon átalakított a mindennapjainkat. A munka, tanulás és szórakozás fő eszközévé vált sokak számára. Érdekes tendencia figyelhető meg, manapság szinte mindenki használja játékra is a számítógépet, legyen szó egy gyors pasziánszról, vagy egy komplex mmorpg-ről.

Munka közben gyakran választják pihenésképpen az online játékokat – ezzel is megtörve a munka monotonitását és egy kis öt perces kikapcsolódással is felfrissítve az agyat, fokozva a teljesítőképességet. Az idősebb korosztály jellemzően különféle kártyajátékokkal vagy fejtörőkkel múlatják az idejüket; sokak kedvenc oldalaként a Táblajátékost nevezték meg. A nagy múltú, gazdag logikai játékgyűjteményt felmutató Táblajátékos minden igényt kielégít.

A fiatalabb korosztály számára inkább a látvány a fontos, ezért is oly népszerűek a 3d játékok, melyek felfokozott képi világukkal ejtenek rabul.

Azonban óvatosan kell bánni a játékra kiszabott idővel, hiszen könnyen felborulhat az életünk egyensúly és játékfüggővé válhatunk. A legelvetemültebbek egész napokat képesek eltölteni az online vilgokban, akár teljesen meg is szakadhat a kapcsolatuk a külvilággal. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk az egészséges mennyiségű játékra, hisz ha túlzásba visszük, akkor a testi jólétünk és baráti kapcsolataink bánhatják.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011